Club - Mate

 

Club-Mate on mate-uutteesta tehty hiilihapotettu virvoitusjuoma. Saksalainen Loscher panimo alkoi valmistaa sitä vuonna 1924. Club-Mate:ssa on tavallisia virvoitusjuomia hieman korkeampi kofeiini (mateiini) pitoisuus mutta alhaisempi sokeripitoisuus. Suomi on Saksan ”pikkusisko” maten kulutuksessa ja juomien kysyntä on jatkanut kasvuaan vuodesta toiseen. https://www.club-mate.de/en/

Tarquinia Oy:n maahantuomat virvoitusjuomat ovat maultaan aavistuksen terveellisempiä, vähäsokerisempia, ehkä aavistuksen erilaisia moniin muihin virvoitusjuomiin verrattuna. Kokemuksemme mukaan edustamamme virvoitusjuomat soveltuvat hyvin seurustelujuomiksi sellaisenaan tai sekoitettuna tilanteeseen sopivan reseptiikan ansiosta. Kerromme mielellämme lisää raikkaista virvoitusjuomistamme.

VIRVOITUSJUOMAT

Toimitamme tuotteet myyntierittäin pääkaupunkiseudulla 2 vuorokauden kuluessa tilauksesta varastotilanne huomioiden.

Muualle Suomessa toimitukset sopimuksen mukaan.

Ehdota meille haluamaanne tapaa toimia niin neuvottelemme mahdollisimman toimivan ratkaisun juuri teille sopivaksi.

Virvoitusjuomamme sopivat erinomaisesti esimerkiksi kaupan juomaosastolle myytäväksi, ravintoloiden tuotteiksi sellaisenaan ja sekoitettuna sekä yrityksille ja yhteisöille toimistojuomaksi tai vaikkapa tapahtumiin virvokkeiksi.

Wostok

 

Wostok (=Itä) on Kaukasus-vuoriston perinteisiin pohjautuva virvoitusjuomavalikoima. Juomat ovat erittäin maistuvia ja raikkaita niin lasten kuin aikuisten makuun. Wostok juomat soveltuvat erityisen hyvin myös ”blandikseksi”. Mikä parasta Wostok juomat eivät sisällä väri tai säilöntäaineita.

LAPACHO

 

UUTUUS!! Nyt tilattavissa!

Wostok makuja:

 

Rakuuna - Inkivääri

Männynneula - Taiganjuuri

Granaattiomena -  Taateli

Luumu - Gardemumma, luomu

Päärynä - Rosmariini, luomu

Aprikoosi - Manteli, luomu

Appelsiini - Vanilja, luomu